Resurssi ikonikuva

Joulumaa -animaatioita

#2
Tässä jatkoa edelliseen harjoitteluun.

Ohjelmat:
Blender, Gimp 2, Vegas 15 Pro, Music Maker, Audacity, Analog Lab 3
Musiikkilaitteet: Midikoskettimisto 61 koskettimella ja pad sequencer 16 padilla.
 
Viimeksi muokattu:
#4
Teinpä tässä Blender 2.80 betalla Cyclessa renderoidun version samasta animaatiosta kaksi kohtausta, joka tulee välianimaatioksi tulevaan dokumenttiin, joka on valmistumassa myöhemmin vapaaehtoistyönä.

Eli tulokseen olen todella tyytyväinen, sain paljon nopeamman rendroinnin prosessori ja grafiikkakortti molemmat yhteiskäytössä, joka on tämän uuden Blender-version tuleva ominaisuus, kunhan beta testattu. Huomasin että joku ongelma betassa oli, kun jumittui renderoinnissa kahteen kertaan, sain kuitenkin muuttamalla käsiteltävän alueen kokoa koosta 64x64 lukuun 32x32, jolloin ei kaatuillut, mikä oli varmaan sattumaa, kun toisella koneella taas ei kaatuillut kertaakaan.

Kahdella koneella renderointi osissa on vielä lisänopeutta tuova, pitää vain yhdistää videoeditointiohjelmassa clipit, niin ettei huomaa vaihtoa eri koneella tehtyjen clippien yhdistys kohdassa.

Sain lisäksi tehtyä animoidut puut ja pensaat. Lumisade jäi nyt tästä pois, en ole varma onko se hyvä vai huono. Senkin voisi lisätä videoeditointiohjelmassa, mutta se olisi silloin vain layerinä, eli helppo tehdä jälkikäteen, jos tarvetta.

 
Viimeksi muokattu:
Ylös