Hyvän mielen pelien yhteisön säännöt

Tommi Gustafsson

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Kenelle yhteisö on tarkoitettu?
Yhteisö on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille ja kaikille mielenterveydestä kiinnostuneille. Liittyäksesi yhteisöön sinun ei tarvitse olla Hyvän mielen pelit ry:n jäsen.

Mitä yhteisössä voi tehdä?
Yhteisön erityispiirteenä on se, että mielenterveyskuntoutujat voivat ladata sinne resurssejaan, kuten kuvia, sarjakuvia, videoita, musiikkia ja runoja, yleiseen jakoon. Yhteisö mahdollistaa niiden arvostelun ja kommentoinnin. Lisäksi yhteisössä voi keskustella Hyvän mielen pelit ry:n toiminnasta. Muut aiheet -foorumilla voi keskustella myös muista aiheista. Yhteisön tarkoituksena on nostaa mielenterveyskuntoutujien profiilia hyvän ja asiallisen sisällön tuottajina.

Mitä yhteisössä ei voi tehdä?
Yhteisön resursseihin ei saa ladata laitonta aineistoa eikä sitä saa käyttää lainvastaisella tavalla. Myös kaikki hyvän tavan vastainen aineisto on kielletty, ml. pilkkaavat aineistot. Foorumeilla keskustelun pitää olla lain ja hyvän tavan mukaista. Yhteisön sääntöjä pitää kunnioittaa. Yhteisön sääntöjen rikkomisesta seuraa sanktioita ja pahimmillaan poistaminen yhteisön käytöstä.

Keskusteluetiketti
Yhteisössä keskustelun pitää olla asiallista, ja henkilöön kohdistuvaa trollausta ei suvaita. Asiallinen kritiikki on sen sijaan sallittua. Ihmisten halventamista ei suvaita, kuten ei myöskään kiusaamista, häiriköintiä, valheiden levittämistä, asiatonta juoruilua, ilkeämielisyyttä tai mitään muutakaan niihin rinnastettavaa toimintaa.

Käyttäjätunnuksen eli nimen valinta
Voit käyttää mitä tahansa käyttäjätunnusta Yhteisössä. Jotkut käyttävät oikeaa nimeään, jotkut taas vain etunimeään. Olet myös tervetullut, jos haluat käyttää nimimerkkiä, jotta sinua ei tunnisteta. Riippumatta siitä, millainen käyttäjätunnus sinulla on, olet juridisesti vastuussa tekemisistäsi Yhteisössä. Muiden ihmisten impersonointi, eli sellaisen käyttäjätunnuksen luominen, jonka muut käyttäjät yhdistävät johonkin toiseen henkilöön on ehdottomasti kielletty.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös